Μπρουσκέτα με ανθότυρο και καρότα

Η μπρουσκέτα με ανθότυρο και καρότα είναι ένα νόστιμο ορεκτικό, που θα ετοιμάσετε σε ελάχιστο χρόνο, με λίγα, απλά υλιικά. Χρειάζεστε αφρέσκο ανθότυρο, 1 καρότο, τσίλι σε σκόνη και ψωμί.

Μπρουσκέτα με ανθότυρο και καρότα

Μπρουσκέτα με ανθότυρο και καρότα

Υλικά για 2 μπρουσκέτες

  • 2 φέτες ψωμί
  • 1 καρότο
  • 100 γρ ανθότυρο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • σκόνη τσίλι
  • αλάτι

Διαδικασία

Ψήστε τις φέτες του ψωμιού στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στη λειτουργία γκριλ, για λίγα λεπτά.

Εν τω μεταξύ, πλύντε και ξεφλουδίστε ένα καρότο μεσαίου μεγέθους, στεγνώστε το και ξύστε το στην ξύστρα για τις ντομάτες.

Βάλτε τον ανθότυρο σε ένα μπολ, προσθέστε το τριμμένο καρότο, το ελαιόλαδο, μια πρέζα σκόνη τσίλι και μια πρέζα αλάτι. Ανακατέψτε καλά τα υλικά.

Απλώστε την κρέμα από ανθότυρο και καρότο στις φέτες ψωμί.

Η μπρουσκέτα με ανθότυρο και καρότα είναι έτοιμη να την απολαύσετε!

Αν σου αρέσουν οι συνταγές μου μπορείς να με παρακολουθείς και στη σελίδα Facebook Οι συνταγες της Νινας  για να βλέπεις τις καινούριες συνταγές!