Μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί

Μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί, μια απλή και γρήγορη συνταγή, για ένα νόστιμο ορεκτικό ή για ένα οικογενειακό δείπνο. Με φρέσκο μαλακό κατσικίσιο τυρί,  βούτυρο με σκόρδο και πάστα αντζούγιας.

Μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί

Μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί

Υλικά για 2 μπρουσκέτες

  • 2 φέτες ψωμί
  • 100 γρ φρέσκο μαλακό κατσικίσιο τυρί
  • 2 κουταλιές της σούπας  βούτυρο με σκόρδο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού πάστα αντζούγιας
  • 6  καρύδια
  • τσίλι σε σκόνη
  • ελαιόλαδο

Διαδικασία

Μπρουσκέτες με κατσικίσιο τυρί, νόστιμες και έτοιμες σε λίγα λεπτά!

Πρώτα από όλα θα ετοιμάσετε το βούτυρο με σκόρδο, εάν δεν έχετε ήδη στο σπίτι.

Για να ετοιμάσετε το βούτυρο με σκόρδο ακολουθήστε τη συνταγή μου.

Σπάστε τα καρύδια και τρίψτε τα ώστε να γίνουν κομματάκια.

Βάλτε σε ένα μπολ το κατσικίσιο τυρί, το βούτυρο με σκόρδο, την πάστα αντσούγιας,  τα τριμμένα καρύδια, μια πρέζα τσίλι σε σκόνη και λίγο ελαιόλαδο. Ανακατέψτε καλά για να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Μπορείτε επίσης να βάλετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και να τα ανακατέψετε σε χαμηλή ταχύτητα.

Βάλτε τις φέτες του ψωμιού στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, στη λειτουργία γκριλ, για λίγα λεπτά, ώστε να φρυγανιστούν λίγο.

Απλώστε στις φέτες του ψωμιού την κρέμα με κατσικίσιο τυρί.

Οι μπρουσκέτες σας με κατσικίσιο τυρί είναι έτοιμες να τις απολαύσετε!

Σημειωση

Αφήστε ενα καρύδι ολόκληρο για να διακοσμήσετε τις μπρουσκέτες σας.

Αν σου αρέσουν οι συνταγές μου μπορείς να με παρακολουθείς και στη σελίδα Facebook Οι συνταγες της Νινας  για να βλέπεις τις καινούριες συνταγές!